STAG

Kosova shenon fitore ne EYC

 Kosova po merr pjesë në kampionatin e 62 evropian per të rinje i cili mbahet në Ostravë të Çekisë nga 07-16 korrik.

Kosova do të përfaqësohet me Juniorët: Fatih Karabaxhaku, Kreshnik Mahmuti dhe Blendi Hajdarin, trajner Rifat Rifati si dhe delegat Nehat Çitaku.

Gjate kampionatit Kosova ka shenuar fitore te rendesishme kunder Maltes dhe Malit te Zi.