STAG

Anëtarët e Bordit

Kryetari i Federatës

Sekretari i Përgjithshëm

Nehat Çitaku, Kryetar

Nehat Çitaku (1963) ka përfunduar studimet e tij të inxhinierisë elektrike në Universitetin e Prishtinës.

Çitaku është rizgjedhur si President i Federatës së Pingpongut të Kosovës (KTTF) për të mandatin e tij të dytë pas përfundimit me sukses të mandatit të mëparshëm të vitit 2012-2016. Më pare z. Çitaku ka shërbyer si Sekretar i Përgjithshëm i FPPK-së nga 2009 në 2012. 

Nehat ka qenë një lojtar pingpongu që nga viti 1975. Gjatë kësaj periudhe ka qenë Kampion i Kosoves per Junior në vitin 1980; Kampion i Lartë në vitin 1983, 1992 dhe 1993; eshte zgjedhur dy herë në TOP 12 lojtarë në ish Jugosllavi në vitet '80; Kampion i Shqipërisë në vitin 1999 dhe fitues i shumë turneve të tjera për të moshuarit dhe dhe veteranëve.

Çitaku ka qenë pjesë dhe shef i Delegacioneve të Kosovës që nga anëtarësimi i Kosovës në ITTF dhe në ETTU. Ai ka marrë pjesë në pothuajse të gjitha kongreset e organizuara nga familja e ITTF dhe ETTU.
Çitaku është aktualisht zv.President i Unionit Mesdhetar te Pingpongut si dhe anëtar i Komitetit per Veteran në ETTU. 

Çitaku ka qenë Drejtor i Përgjithshëm Departamenti i Administratës në Bankën për Biznes (BpB) për 8 vjet nga 2007 deri 2015 që është një nga bankat e para tregtare në Kosovë.

Aktualisht, z. Çitaku është CEO i "e-connect"; ndërmarrje udhëheqëse në rajon për Sistemet e Teknologjisë së Informacionit.

Ai flet rrjedhshëm gjuhën shqipe, angleze dhe serbo-kroate. Ai është i martuar dhe baba i tre fëmijëveFadil Luta, Sekretar i Përgjithshëm

Fadil Luta (1974) ka përfunduar studimet themelore në Fakultetin Juridik si dhe Studimet Master në Programin e Kultures Fizike sportit dhe Rekreacionit në Kolegjin Universi.
Z. Luta është rizgjedhur si Sekretari i Federatës së Pingpongut të Kosovës (KTTF) për të mandatin e tij të dytë pas përfundimit me sukses të mandatit të mëparshëm të vitit 2014-2018. Për punën e tij të palodhshme është përzgjedhur punëtor sportiv i vitit në 4 nga 5 vitet e punës së tij si sekretar.
 
Z. Luta ka qenë lojtar i pingpongu që nga viti 2010 me kpp Llapin. Ka të kryer Nivelin e I për trajner ndërkombëtar të pingpongut, si dhe ka dal i dyti nga 4 persona që e kanë kryer Nivelin e II për trajner ndërkombëtar të pingpongut, me të drejtë aplikimi për Nivelin e III.
Z. Luta ka përfunduar kursin për administrator të pingpongut të organizuar online nga ITTF i pari nga Kosova dhe i pesti në Botë. Ai po ashtu ka të kryer edhe kursin për administrator të organizuar nga KOK-u.

Z. Luta është i punësuar si Sekretar i Përgjithshëm edhe në Kolegjin Universi që nga viti 2006.
 
 
Ai flet rrjedhshëm gjuhën shqipe, angleze dhe serbo-kroate. Eshtë i martuar dhe baba i katër
fëmijëve.

Besire Domaniku, nënkryetare

Besire Domaniku është nenkryetare dhe anetare e Bordit të FPPK-së

Rrjetet sociale

Idriz Prestreshi, nënkryetar

Idriz Prestreshi u lind me 06.05.1957 ne fsh. Mazgit KK Obliliq, jeton ne Prishtine. Eshte Jusist i diplomuar, ka te kryer Fakultetin Juridik ne Universitetin e Prishtines ne vitin 1979. Ka
punuar per shume vite ne KEK, tani punon si Avokat B.I ne Prishtine.

Eshte marre me sport qe nga rinia me saktesisht nga viti 1969, anetar i KPP Shkolla e
Pingpongut e me vone ka luajtur edhe per KPP Universiteti -viti 1978 e deri 1985 kur e
perfundon karieren si pingpongist.

Ne vitin 2003 fillon serish me pingpong por tani si Sekretar i KPP Prishtina. Nga viti 2006
merr detyren e Kryetarit te KPP Shkolla e Pingpongut te cilen ende e ushtron.

Nga viti 2008 zgjedhet nenkryetar i FPPK-se e deri me 2012, me pas zgjedhet Sekretar i
Pergjithshem i FPPK-se.
Nga viti 2016 zgjidhet serish Nenkryetar i FPPK-se me mandat 4 vjecar.

Aktivitetin me pingpong e vazhdon edhe si veteran ku ne periudhen kohore 2007-2017 ka qene dy here kampion i Kosoves per grup moshat 50-59 vjec.

Ka kryer e detyren e gjyqtarit te pingpongut ku ka referuar ne shume kampionate kombetare dhe ballkanike per cka ka marrur edhe mirenjohje nga FPPK -ja,poashtu ka mirenjohje edhe si punetor sportiv i dalluar.

Eshte trajner i licencuar nga ITTF- niveli i pare.

Kastriot Orana, anëtar

Kastriot ORANA (1991) është i diplomuar në Universitetin e Prishtinës, në Fakulltetin e Ekonomisë, si dhe është në përfundim të magjistraturës në Universitetin e Sheffieldit, poashtu ka përfunduar Akademinë Diplmatike të Vjenës. 

Kastrioti është emeruar anëtar i bordit të FPPK-së që nga viti 2016. Kastrioti ka qenë pingpongist për 10 vite, ku ka përfaqësuar Kosovën si dhe Klubin e Prishtinës disa herë jashtë vendit. Përveç se ka qenë lojtar, ka kontribuar në Federaten e Pingpongut të Kosovës në baza vullnetare duke shfrytëzuar njohuritë dhe kontaktet e tij personale. 

Kastrioti ka punuar në Kabinetin e Ministrisë së Punëve të Jashtme për 3 vite si dhe ka koordinuar projetet e Diplomacisë Publike në Këshillin Britanik në Kosovë për 2 vite. Tani mbanë postin e menagjerit të zyrës në Millennium Foundation Kosovo, fondacion i cili ka perfituar grantin prej 49 milion dollar nga Millennium Challenge Corporation, agjenci federale amerikane.

Që nga mbledhja e Kuvendit më 13 Shkurt 2016, kuvendaret e votuan dhe e emëruan anëtarë në komisionin për marrëdhënie me jashtë, ku ka ndihmuar në promovimin e sportit të Pingpongut dukë mirëmbajt faqet e FPPK-së në rrjetet sociale. Poashtu angazhimi i Kastriotit, për organizimin e eventit me rastin e festimit të Dites Boterore të Pingpongutështë vlëresuar nga Departamenti i Zhvillimit në ITTF (Interantional Table Tennis Federation).

Kastrioti flet gjuhen shqipe dhe angleze.

Linda Zeqiri, anëtare

Linda Zeqiri (1993) ka perfunduar studimet master në fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit ne Universitetin e Prishtines.
Linda eshte emeruar si anetare e bordit te FPPK-se qe nga viti 2018. Ajo ka filliuar karrieren si lojtare ne FPPK nga viti 2006 dhe vazhdon te jete aktive si lojtare dhe pjese e reprezentacionit te Kosoves ne kategorine e senioreve.
Linda ka qene kampione e Kosoves ne vitin 2011 dhe 2018 si dhe eshte shpallur si Pingpongistja me e mire e viteve 2010, 2017, 2018.
Linda punon si asistente e jashtme ne Universitetin e Prishtines, ne Fakultetin e Edukimit dhe ne Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit si dhe eshte mesimedhenese ne SHMLP "Bau academy".

Vlona Maloku, anëtare

Vlona Maloku eshte anetare e Bordit te 
FPPK-se!

Ridvan Hashani, anëtar

Ridvan Hashani i lindur më 07.08.1975 Ferizaj, Ka te përfunduar gjimnazin shkencor.
Me pingpong ka nis te merret prej pavaresise se sportit te Kosoves ne vitin 1992- 1993.
Ka qenë lojtar aktiv nje vit ne klubin Kastrioti II.
Nga viti 1994 ka qenë pjese e klubit Kastrioti Ferizaj ne cilesine e trajnerit dhe nje kohe edhe si Kryetar.
 
Pas luftes ne vitin 2001 ka qene njeri  nder themeluesit e Kpp Ahmet Hoxha Ferizaj.
Ne klubin Ahmet Hoxha ka punuar shume vite si trajner, dhe nje mandat trevjeçar si Kryetar i klubit.
 
Ka qene njeri nder organizatoret kryesor te turneut Ahmer Hoxha, ku ne vitin 2019, ka shenuar vitin e 20 jubilar.
Ka qene trajner i reprezentacionit te Kosoves
Kadet. Momentalisht eshte trajner i ekipit Ahmet Hoxha( femrat).
 
Eshte anetar i bordit te federates se pingpongut te Kosoves i zgjedhur nga kuvendi i mbajtur ne vitin 2016.
 
Eshte i martuar  dhe ka 3 fëmijë.

Daniel Ramaj, anëtar

Daniel Ramaj është anëtar i Bordit te FPPK.

Remzi Shala, anëtar

Remzi Shala është anëtar i Bordit te FPPK.