STAG

Laureatët e FPPK-se 2022

 

 1. Ekipi më i mirë i vitit për Juniorë:

Kpp “Lidhja e Prizrenit” Prizren(Blend Hajdari, Blend Kiseri, Eren Kaqaniku,  Fati Karabaxhaku, Ron Kolloni dhe Shaban Peza)

 

 1. Ekipi më i mirë i vitit për Juniore:

Kpp “Ahmet Hoxha” Ferizaj (Jerina Rexhepi, Jona Hashani, Shega Hashani, Era Beqiri, Sara Hoxha)

 

 1. Ekipi më i mirë i vitit për Senior -Femra:

Kpp “Drita” Gjilan (Alma Mehmeti, Egzona Zeqiri, Hanife Zeqiri dhe Linda Zeqiri)

 

 1. Ekipi më i mirë i vitit nëpër Senior -Meshkuj:

Kpp “Lidhja e Prizrenit” Prizren (Blend Hajdari, Blend Kiseri, Fati Karabaxhaku, Kreshnik Mahmuti).

 

 1. Klubi më i suksesshëm i vitit

Kpp ‘Lidhja e Prizrenit”-Prizren

 

 1. Punëtori sportiv i vitit:

Qamil Vishaj -  anëtar i bordit.

 

 1. Gjyqtari i vitit :

Naim Azemi, Gjyqtar

 

 1. Trajneri më i mirë:

Dardan Imami, Kpp “Lidhja e Prizrenit” Prizren

 

 1. Më e mira nga femrat U9:

Lira Hashani, anëtare e Kpp “Ahmet Hoxha”, Ferizaj

 

 1. Më i miri nga meshkujt U9:

Albeat Sadiku, anëtar i Kpp “Priping”, Prishtinë

 

 1. Më e mira nga femrat U11:,

     Vlera Beqa, anëtare e Kpp “Shpresa”, Skenderaj

 

 1. Më i miri nga meshkujt U11:

Resul Smaili, anëtar i Kpp “Sharri” Prizren

 

 1. Më e mira nga femrat U13:

Maxhire Sojeva, anëtare e Kpp “Ahmet Hoxha MK”, Ferizaj

 

 1. Më i miri nga meshkujt U13:

Resul Smaili, anëtar i Kpp “Sharri” Prizren

 

 1. Më e mira nga femrat U15:

Taibe Ruli, anëtare e Kpp “Lidhja e Prizrenit”, Prizren

 

 1. Më i miri nga meshkujt U15:

Adriatik Maloku, anëtar i Kpp “Gani Maloku” Ferizaj

 

 1. Më e mira nga femrat U17:

Shega Hashani, anëtare e Kpp “Ahmet Hoxha”, Ferizaj

 

 1. Më i miri nga meshkujt U17

Blend Hajdari, anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren

 

 1. Më e mira nga femrat U19:

Lenë Osmani, anëtare e Kpp “Drita”, Gjilan

 

 1. Më i miri nga meshkujt U19:

Fatih Karabaxhaku, anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren

 

 1. Më e mira nga femrat U21:

Shega Hashani, anëtare e Kpp “Ahmet Hoxha”, Ferizaj

           

 1. Më i miri nga meshkujt 21:

Fatih Karabaxhaku, anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren

 

 1. Seniorja më e mirë e vitit:

Linda Zeqiri, anëtare e Kpp “Drita”, Gjilan

 

 1. Seniori më i mirë i vitit:

Fatih Karabaxhaku, anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren