STAG

Laureatët e FPPK-se 2012

 

  1. Ekipi më i mirë:

Për përfaqësim shumë të mire të Kosovës në Kampionatin Botëror të Pingpongut që u mbajt ne Dortmund të Gjermanisë duke arrijtur 5 fitore kundër Xhamajkes, Katarit, Sirisë, Guernsy-it dhe Ugandës.

SELEKSIONIN E FEMRAVE TE KOSOVES

Në përbërje: Amare Janjeva, Xhemile Hasani, Nehare Janjeva dhe Iliriana Haliti të udhëhequra nga trajnerja Besire Domaniku

  1. Punëtori më i mirë sportivë :

MEJTIN BYTYQI - anetar i Kryesisë së KPP Theranda

    1. Gjyqtari më i mirë i vitit:

ADEM BERISHA, Gjyqëtar kombëtar ,

  1. Trajneri më i mirë i vitit:

SHESHIVAR VELIU, trajner i klubit të pingpongut "ILIR LUSHTAKU” Skenderaj

    1.Minikadetja më e mire e vitit:

ERA JANJEVA, anëtare e klubit të pingpongut "Shkolla", Prishtinë

    1.Minikadeti më i mire:

ERMIR BYTYQI, anetar i Klubit të pingpongut "THERANDA", Therandë

    1.Kadetja më e mirë:

ERA JANJEVA, anëtare e klubit të pingpongut "Shkolla", Prishtinë

    1.Kadeti më i mire:

DONAT KRASNIQI, anëtar i klubit të pingpongut "Shkolla”, Prishtinë

  1. Juniorja më e mire e vitit:

AMARE JANJEVA, anëtare e klubit të pingpongut "Prishtina”, Prishtinë

  1. Juniori më i mire i vitit:

ORHAN KURTESHI, anëtar i klubit të pingpongut "Shkolla”,Prishtinë

  1. Pingpongistja më e mire e vitit:

AMARE JANJEVA, anëtare e klubit të pingpongut "Prishtina”, Prishtinë

  1. Pingpongisti më i mire i vitit:

RRAHMAN ADEMAJ, anëtar i klubit të pingpongut “Elting”, Prishtinë