STAG

Turneu 'Dita e Çlirimit të Kosovës' për U9, U13 dhe U17

U9 

 

VITI  KAMPION NËNKAMPION KAMPIONE NËNKAMPIONE
2022 Marvi Gjata  Geolos Selmanllari Lira Hashani Feroza Smajli
2023 Faris Karabaxhaku Arion Krasniqi Jara Hallaqi  Azra Haskuka

U13

 

VITI KAMPION NËNKAMPION KAMPIONE NËNKAMPIONE
2022 Albjon Lamaj Muhammed Mudut Ajola Behluli Maxhire Sojeva
2023 Amant Sejdiu Albjon Lamaj Maxhire Sojeva  Vlera Beqa

U17 

 

VITI KAMPION NËNKAMPION KAMPIONE

NËNKAMPIONE

2022 Kejdi Kalaja Anes Behluli Shega Hashani Lenë Osmani
2023 Arti Karabaxhaku Shaban Peza Lenë Osmani Taibe Ruli