STAG

Anëtarët e Bordit

Kryetari i Federatës

Sekretari i Përgjithshëm

Jeton Beqiri, Kryetar

• I lindur më 19.10.1975 në Prishtinë, i martuar dhe prind i dy fëmijëve.
• Aktualisht eshte i angazhuar me GIZ Gjerman ne cilesi te Ekspertit per Teknologjine e Informacionit per te dhene kontributin per mbështetje për proceset e reformës për IT në Kosovë me qellim te integrimit ne BE. 


• Nga viti 2019 deri 2021 ka qene Drejtor i Departamentit te Teknologjise se Informacionit ne FINCA Kosove.

• Nga viti 2003 deri 2019 ka punuar në Thesarin e Shtetit të Kosovës (Ministria e Financave), në pozitën e këshilltarit të teknologjisë së informacionit dhe është administratori kryesor i Sistemit Financiar Publik të Shtetit të Kosovës. Sistemet e tilla shtetërore financiare i ka implementuar personalisht edhe në shtetet tjera, si: Kanadë, Afganistan, Pakistan, Mongoli, Irak, Palestinë, Antigua dhe Barbuda (ishujt Karaibe).

• Aktualisht ka të regjistruar studimet në Master në shkencat kompjuterike dhe inxhinieri.

• Ka kryer fakultetin e shkencave kompjuterike dhe inxhinieri.

• Nga viti 1991 merret aktivisht me sportin e pingpongut dhe është lojtar aktiv.

• Në vitin 2000 ka qenë kampion individual i Kosovës për senior.

• Nga viti 2004 është gjyqtar ndërkombëtarë dhe poashtu trajner i pingpongut.

• Ka garuar me ekipin e përfaqësueses së Kosovës në kampionatin botërorë 2008 në Guangzhou, Kinë, duke u ndarë me rezultat neutral, me gjithsej pesë fitore dhe pesë humbje.

• Ka ndarë drejtësinë në garat e pingpongut në shumë kampionate botërore, kampionate evropiane, në kupën e botës, lojerat evropiane e olimpike.

• Ka qenë projektues i disa projekteve zhvillimore në FPPK.

• Për aktivitetet e dalluara sportive në pingpong është ndarë me qmime nga FPPK dhe drejtoria sportive komunale.

• Ka qenë organizator dhe bashkëpunëtor i suksesshëm i shumë turneve memoriale, të hapura, të veteranëve si dhe të kualifikimeve ekipore europiane të mbajtura në Prishtinë.

• Ishte kryetar i KPP “Ahmet Hoxha” nga Ferizaj per 10 vite ne periudhen 2010-2020.

• Ka qene per mese 10 vite anetar i Bordit dhe nenkryetar i FPPK.

• Flet rrjedhshëm gjuhën serbokroate, angleze dhe gjermane.

Fadil Luta, Sekretar i Përgjithshëm

Fadil Luta (1974) ka përfunduar studimet themelore në Fakultetin Juridik si dhe Studimet Master në Programin e Kultures Fizike sportit dhe Rekreacionit në Kolegjin Universi.
Z. Luta është rizgjedhur si Sekretari i Federatës së Pingpongut të Kosovës (KTTF) për të mandatin e tij të dytë pas përfundimit me sukses të mandatit të mëparshëm të vitit 2014-2018. Për punën e tij të palodhshme është përzgjedhur punëtor sportiv i vitit në 4 nga 5 vitet e punës së tij si sekretar.
 
Z. Luta ka qenë lojtar i pingpongu që nga viti 2010 me kpp Llapin. Ka të kryer Nivelin e I për trajner ndërkombëtar të pingpongut, si dhe ka dal i dyti nga 4 persona që e kanë kryer Nivelin e II për trajner ndërkombëtar të pingpongut, me të drejtë aplikimi për Nivelin e III.
Z. Luta ka përfunduar kursin për administrator të pingpongut të organizuar online nga ITTF i pari nga Kosova dhe i pesti në Botë. Ai po ashtu ka të kryer edhe kursin për administrator të organizuar nga KOK-u.

Z. Luta është i punësuar si Sekretar i Përgjithshëm edhe në Kolegjin Universi që nga viti 2006.
 
 
Ai flet rrjedhshëm gjuhën shqipe, angleze dhe serbo-kroate. Eshtë i martuar dhe baba i katër
fëmijëve.

Jeton Oruqi, Nënkryetari i parë

Jetoni është Nënkryetar i parë i Federatës së Pingpongut të Kosovës dhe anëtar i Bordit. Ai udhëheq marrëdhëniet e jashtme me organizatat e ndryshme sportive si ato vendore dhe ndërkombëtare, si dhe është Kryetar i Komisionit të akteve normative.
Njëkohësisht, Jetoni vazhdon të jetë lojtar aktiv në Klubin e Pingpongut Elting Dardania (Prishtinë), me të cilin ka fituar shumë tituj si në garat ekipore ashtu edhe në ato individuale, duke qenë Kampion i Juniorëve në të gjitha disiplinat (individual, çifte dhe çifte të përziera) në vitin (2002) si dhe ka fituar tituj të ndryshëm në gara të seniorëve.
Jetoni ka përfunduar studimet master në Institutin Rochester të Teknologjisë (RIT) Universiteti Amerikan i Kosovës dhe mban titullin: Master i Shkencave me fokus në Politikat Publike.
Gjithashtu ka të pëfunduar Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës.
Për më tepër, Jetoni punon si ekspert ligjor në Projektin e SIDA-së, mbështetje Zyrës së Kryeministrit në zhvillimin e politikave. Ka shërbyer në kapacitete të ndryshme si ekspert ligjor për organizata të ndryshme sikurse: Zyrën e Bashkimit Evropian, USAID, Bankën Botërore, Save the Children, FAO në çështjet që kanë të bëjnë me sundimin e ligjit, hartimin e politkave dhe legjislacionit si dhe në ngritjen e kapaciteteve të zyrtarëve të nivelit qendror dhe lokal të institucioneve publike.
Për më tepër se nëntë (9) vite ka qenë pjesë e Zyrës Ligjore të Zyrës së Kryeministrit në pozitë menaxheriale për të siguruar se i gjithë legjislacioni primar dhe sekondar që Qeveria ia propozon Kuvendit është në përputhje me Kushtetutën dhe legjislacionin vendor. Ka qenë hartues i disa ligjeve dhe akteve nënligjore të cilat janë propozuar nga Zyra e Kryeministrit.
Jetoni është autor i disa punimeve të ndryshme në fushën e qeverisjes së administratës publike, shoqërive tregtare etj.

Flet rrjedhshëm gjuhën angleze.

Qamil Vishaj, Nënkryetar i dytë

Qamil Vishaj eshte Anetar i Bordit të FPPK dhe Kryetar i Komisionit per Paisje, Asete dhe Inventarizim.
Qamil Vishaj ( 1966) Pejë
Perfundu drejtimi Biologji.
Sportist-Pingpongist aktiv ne Zvicer vitet 88/97 Luzern
Kurset:
-CEE-KRB-Kosovë
-Halo Trast-Organizatë Skotlandeze ne Kosovë nga Program Menaxher John Flanagan Dhe Administratori Hans Hakkerup.
-Certifikaten: Operator i shkalles se dytë te EOD-së.
-Certifikaten: EOD Instruktor nga instruktoret Izraelit.
Flas Gjuhen Gjermane dhe komunikoj ne gjuhen Anleze dhe ate Italiane.
Aktuslisht Trener dhe lojtar aktiv ne Kpp” Maestro” nga Peja.
-senior —Meshkuj-Liga e Parë
-Juniorë—Meshkuj & Femra
-Femrat- Superliga e Kosoves

Besim Hajdari, Nënkryetari i tretë

Besim Hajdari është Nënkryetar i tretë i Federatës së Pingpongut të Kosovës dhe anëtar i Bordit.

Besim Hajdari u lind më 29.10.1976 në Dellovc-Suharekë, tani jeton në Prizren. Studimet Themelore i kreu në Prishtinë në Fakultetin Filozofikë në 2006-tën në degën e Shkencave Politike dhe Admidistratës Publike, ndërsa studimet posdiplomike master po ashtu i mbaroi në Fakulltetin Filozofikë në Departamenin e Historisë në Drejtimin:Histori e Kohes së re në vitin 2017, tani jam duke vazhduar studimet për doktorat në Universitetin e Tetovës.
Përvoja e ime është më e madhe është në fushen e arsimit ku jam i punësuar nga viti 2001 dhe vazhdoj të ushtroj detyren e Profesorit, ndërsa nga viti 2008 deri në vitin 2016 kam qenë edhe drejtor në Sh.f.m.u “Besim Ndrecaj’ në Prizren. Jam hartues i shumë projekteve menagjuese dhe planeve zhvillimore në fushen e Menagjimit.
Në fushen e Sportit në Pigpong jam marr në moshë të re e më shumë në vitet 1995-1999.Pas një pauze u riktheva në vitin 2012 në Kpp Lidhja e Prizrenit.Kam menagjuar klubin dhe vazhdoj të jem pjesë e menagjimit të klubit Kpp Lidhja e Prizrenit dhe kam ndihmuar klubin që për vitet 2018,2019 të jetë kampion i Superliges së Kosovës.
Tani udhëheqi Kpp Lirin e cila garan në Superlig.

Feim Rama, anëtar

Feim Rama është anëtar i Bordit në FPPK.

Bleronë Parduzi, anëtare

Bleronë Parduzi është anëtare e Bordit në FPPK.
Blerona shkollën e mesme e ka përfunduar në gjimnazin "Eqrem Çabej" në Vushtrri kurse ka diplomuar në Kolegjin UBT në drejtimin Dizajn Grafik.
Blerona është lojtare aktive e KPP Vushtrria  e cila garon në Superligën e Femrave.
 

Besnik Behluli, anëtar

Besnik Behluli është anëtar i Bordit në FPPK.
Besnik Behluli, i lindur më 08.12.1984 në Ferizaj, Kosovë
Shkollimin fillor dhe të mesëm e mbaroi në Ferizaj. Diplomoi në degën Banka, Financa & Kontabilitet, në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’.
Menaxher i certifikuar për sherbime speciale dhe transport ndërkombëtar si dhe kontabilist i certifikuar nga SKAK dhe AFAS Prishtinë.
Drejtor i kompanisë Metal Kosova, me seli ne fshatin Babush, Ferizaj për 15 vite me radhë.
Menaxher në shumë projekte të mëdha të perfunduara në të gjithë Ballkanin perendimor si: Hidrocentrale, Termocentrale, Palestra sportive, Qendra tregtare.
Lojetar i super liges së Kosovës për klubin ‘’Ahmet Hoxha M.K.’’ Ferizaj.
Kryetar i klubit të pingpongut ‘’Ahmet Hoxha’’ Ferizaj, prej vitit 2020 me 2024.
Anetar i ri i bordit të Federatës së Ping Pongut të Kosovës nga viti 2020.
Njohës i mirë i gjuhëve të huaja si: Gjermane, Angleze dhe Serbo-Kroate.

Ridvan Hashani, anëtar

Ridvan Hashani është anëtar i Bordit të FPPK.
Pjesëmarrës në shumë gara ndërkombëtare, poashtu edhe aktiv në organizimin e shumë kampeve të reprezentacionit të Kosovës dhe shumë garave të Federates së Pingpongut të Kosovës.

Alma Mehmeti, anëtare

 Alma Mehmeti,e lindur më 28.08.2002 në Gjilan

Shkollën e mesme e ka përfunduar ne Gjimnazin natyror”Xhavit Ahmeti “ Gjilan, është

aktualisht studente në Universitetin e Prishtinës” Hasan Prishtina”,në Fakultetin e Bujqësisë dhe

Veterinarisë,programi Tekonologji Ushqimore me Bioteknologji.

Kampione e Kosovës për Minikadete(2014),Kadete(2016,2017),

Juniore(2017,2018,2019)

U21(2018,2020,2021,2023).

Alma është lojtare aktive e KPP Drita e cila garon në Superligën e Femrave

Gresa Bakraçi, anëtare

Gresa Bakraçi 1995 ka përfunduar studimet Bachelor/Master Profesional në degën Shkencat e Levizjes ne Universitetin e Tiranës.

Gresa është nën kampione ballkanike në sportin e Atletikes dhe mban 7 rekorde shtetëore .

Kampione e Kosovës në disiplinat e mesme dhe të gjata dhe gjithashtu është Bursiste Olimpike Paris 2024.

Është trajnere e pingpong-ut për kondicion në klubin “Maestro” në Pejë .

Gresa është licensuar si trajnere Level I për Atletikë  nga IAAF , dhe njëkohësisht ka përfunduar shumë seminare ndërkombëtare për sportin në përgjithësi.

Së shpejti do t'i vazhdoj studimet e Dokturaturës në Zagreb të Kroacisë.