STAG

Federata e Pingpongut e Kosovës

ME 17 DHE 18 TETOR ORGANIZOHEN KAMPIONATET INDIVIDUALE PER MINIKADET, KADET DHE JUNIOR

ME 17 DHE 18 TETOR ORGANIZOHEN KAMPIONATET INDIVIDUALE PER MINIKADET, KADET DHE JUNIOR

JAVA EVROPIANE E SPORTIT NE PINGPONG

JAVA EVROPIANE E SPORTIT NE PINGPONG

Nenkryetari Jeton Oruqi - anetar i ri i Bordit te Apelit ne ETTU

Nenkryetari Jeton Oruqi - anetar i ri i Bordit te Apelit ne ETTU

Kosova ne newsletter te ITTF te muajit qershor 2020

Kosova ne newsletter te ITTF te muajit qershor 2020

FPPK NDIHMON KLUBET

FPPK NDIHMON KLUBET

Urime festa e Fiter Bajramit

Urime festa e Fiter Bajramit

FPPK-së i shtohet edhe një gjyqtarë ndërkombëtar

FPPK-së i shtohet edhe një gjyqtarë ndërkombëtar

FPPK organizon ligjërata Online!

FPPK organizon ligjërata Online!

Mbrone vehten dhe te tjeret nga Covid-19

Mbrone vehten dhe te tjeret nga Covid-19

FPPK nënshkroi memorandumin e bashkëpunimit me MKRS-në

FPPK nënshkroi memorandumin e bashkëpunimit me MKRS-në

Dita Boterore e Pingpongut >> 06 Prill 2020

Dita Boterore e Pingpongut >> 06 Prill 2020

Laureatet 2019 - 15 shkurt - 19:30h - Venus Hotel

Laureatet 2019 - 15 shkurt - 19:30h - Venus Hotel

Petra Sorling viziton Kosovën

Petra Sorling viziton Kosovën

Turneu Dita e Pavarësisë - 17 Shkurti

Turneu Dita e Pavarësisë - 17 Shkurti

Benefitet e pingpongut

Benefitet e pingpongut

 

 

 

Lajmet e reja

2020-09-25

Ne Pejë u organizua promovimi i pingpongut ne kuadër te Javes evropiane te sportit

2020-09-16

Nenkryetari Jeton Oruqi - anetar i ri i Bordit te Apelit ne ETTU

2020-06-26

Kosova ne newsletter te ITTF te muajit qershor 2020

2020-06-03

FPPK ndihmon klubet

Këtu mund të ndiqni të gjitha lajmet rreth FPPK-së si dhe ngjarjet më të reja rreth pingpongut ndërkometarë.

të gjitha lajmet

Sponzor kryesor i FPPK-së është MKRS

Sponzor zyrtar i paisjeve të FPPK-së është STAG

Kalendari i Ngjarjeve

FPPK shpall Laureatet e vitit 2019

15

shkurt
2020

Prishtine

Hotel Venus