STAG

FPPK dhe MKRS sot kanë nënshkruar memorandumin e bashkëpunimit për vitin 2019.

 Kryetari i FPPK-se z.Nehat Çitaku dhe Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit z.Kujtim Gashi, sot kanë nënshkruar memorandumin e bashkëpunimit për vitin 2019.

Kryetari z. Çitaku gjatë ceremonisë së nënshkrimit falënderoi Ministrin z. Gashi për përkrahjen e vazhdueshme dhe me shpresë qe do të vëhet ne zbatim edhe Ligji për Sponsorizim!