STAG

FPPK në bashkëpunim me FSPK organizuan turne për 28 Nëntorin

 

FPPK në bashkëpunim me FSPK në nderim të 28 Nëntorit, ditës së Flamurit, organizuan turnir në pingpong. Në turnir po marrin pjesë 19 garues. Garat u zhvilluan në një frymë me rivalitet të lartë.

Kryetarët e dy federatave vendosën që nga fondet e tyre, të ndajnë nga një shumë simbolike për ndihmë të dëmtuarëve nga termeti në Shqipëri.

Po ashtu, ata propozuan dhe garuesit e miratuan me duartrokitje, që edhe mjetet e dedikuara për organizim të garave dhe për shpërblime, të dërgohen për të njejtin qëllim.

Fitues i turneut u shpall Jeton Beqiri, i cili u ndesh me Erxhan Karabaxhaku ne finale, kurse Orhan Kurteshi mundi Jeton Oruqin per ventin e trete