STAG

FPPK pjesemarrese ne "Annual Coaching Conference 2019" organizaur nga ETTU dhe ITTF

 
Perfaqesuesit e Federates se Pingpongut te Kosoves, po marrin pjese ne Konferencen Vjetore te Trajnereve 2019, organizuar nga ETTU dhe ITTF ne bashkpunim me Federaten e Pingpongut te Anglise.

Ligjerues kryesor i kesaj konference eshte z. Richard Prause, trajner i kampionit te shumefisht gjerman, Timo Boll, i cili do te ligjeroje mbi rolin e topit te plastikes, si dhe influencen ne teknikat dhe takikat e avancuara te pingpongut.

Poashtu ligjerues eshte edhe z Benjamin Schmitz i cili do te ligjeroj per temen 'Speed in High Performance Table Tennis / New Aspects of Weight, Coordination and Neuro Athletic Training dhe z.Simon Wheatley  me temen ‘Game Based Coaching: Coach the range of skills a player needs to progress to high performance’

Konverenca vjetore eshte pjese e Programit Zhvillimore te ETTU-se dhe ITTF-it, e cila ne do te mbahet ne Greenhouse Sport Center, ne Londer, nga data 30 tetor deri me 1 nentor 2019.

Per te qene pjese e kesaj konference pjesemarresit duhet te jene te certifikuar per trajner Level 1, nga ITTF.