STAG

FPPK nenshkruan marreveshje bashkepunimi me FSPK

 

2 shkurt 2019, Prishtine. Sot kryetari i FPPK-se z.Nehat Çitaku nenshkroi marrveshje bashkepunimi me kryetarin e Federates Sportive e Punetoreve te Kosoves z. Ismail Sadiku, per thellimin e bashkepunimit mes ketyre federatave.

Qellimi i kesaj marreveshje eshte organizimi i perbashket i turneve te ndryshme, masovizimi i sportit te pingpongut si dhe promovimi i sportit ne pergjithsi.