STAG

Në fundjavë organizohetxhirot e radhës në garat ekipore

 

Këtë fundëjavë do të vazhdon kampionati ekipor në pingpong, me 19 tetor në shkollën Tefik Qanga në Ferizaj duke filluar nga ora 10:00, do të vazhdojnë garat ekipore në superligën e femrave si dhe do të zhvillohen ndeshjet e fundit në ligën e juniorëve, për të vazhduar me 20 tetor në Prishtinë, po ashtu nga ora 10:00, me garat ekipore në Superligën e Meshkujve.

Në superligën e femrave do të zhvillohen dy xhirot e radhës, e derbi konsiderohet ndeshja ndërmjet Ahmet Hoxhes dhe Vushtrrisë, ndeshjet tjera do të jenë si në vijim:

Xhiro 15

 

19.10.2019

 

 

10:00

0

Vushtrria F

vs

Prishtina F

(Ferizaj)

10:00

0

Lidhja e prizrenit F

vs

Shkolla F

(Ferizaj)

10:00

0

Ahmet Hoxha F

vs

Shkolla Ahmet Hoxha F

(Ferizaj)

10:00

0

Drita

vs

Ahmet Hoxha MK F

(Ferizaj)

Xhiro 16

 

19.10.2019

 

 

11:00

0

Prishtina F

vs

Shkolla F

(Ferizaj)

11:00

0

Ahmet Hoxha F

Vushtrria F

(Ferizaj)

11:00

0

Lidhja e prizrenit F

vs

Drita

(Ferizaj)

11:00

0

Shkolla Ahmet Hoxha F

vs

e lirë

(Ferizaj)

11:00

0

Ahmet Hoxha MK F

vs

e lirë

(Ferizaj)

 

Në ligën e juniorëve do të zhvillohen dy xhirot e fundit, Lidhja e Prizrenit tanimë ka siguruar vendin e parë por a do ta mbajë titullin pa humbje në dy xhirot e fundit, ndaj Hasan Prishtinës dhe ndaj Vushtrrisë, mbetet të shihet,  ndeshjet tjera do të jenë si në vijim

Xhiro 17

 

19.10.2019

 

 

12:00

0

Lidhja e prizrenit

vs

Hasan Prishtina

(Ferizaj)

12:00

0

Ahmet Hoxha MK

vs

Vushtrria

(Ferizaj)

12:00

0

Vllaznimi

e lirë

(Ferizaj)

12:00

0

Sharri

vs

Mushtishti

(Ferizaj)

12:00

0

Maestro

vs

Shkolla Ahmet Hoxha

(Ferizaj)

Xhiro 18

 

19.10.2019

 

 

13:00

0

Vushtrria

vs

Lidhja e prizrenit

(Ferizaj)

13:00

0

Hasan Prishtina

vs

Vllaznimi

(Ferizaj)

13:00

0

Sharri

vs

Ahmet Hoxha MK

(Ferizaj)

13:00

0

e lirë

Shkolla Ahmet Hoxha

(Ferizaj)

13:00

0

Mushtishti

vs

Maestro

(Ferizaj)

 

Edhe në Superligën e meshkujve do zhvillohen 2 xhirot e radhës, priten shumë ndeshje të forta, e derbi konsiderohet ndeshja ndërmjet Ahmet Hoxhës dhe Prishtinës, si dhe ndeshja Lidhja e Prizrenit vs Ahmet Hoxha. Ndeshjet tjera do të jenë:

Xhiro 12

 

20.10.2019

 

 

10:00

Prizreni

vs

Lidhja e prizrenit

(Prishtinë)

10:00

Ahmet Hoxha

vs

Prishtina

(Prishtinë)

10:00

Sharri

vs

Elting Dardania

(Prishtinë)

10:00

Vitia

vs

Vushtrria

(Prishtinë)

Xhiro 13

 

20.10.2019

 

 

12:00

Lidhja e prizrenit

vs

Ahmet Hoxha

(Prishtinë)

12:00

Elting Dardania

vs

Prizreni

(Prishtinë)

12:00

Prishtina

vs

Vitia

(Prishtinë)

12:00

Vushtrria

vs

Sharri

(Prishtinë)