STAG

Organizohen TOP turnete e seniorve për vitin 2019

Me 07 dhe 08 dhjetor në palestrën e sporteve në Prishtinë duke filluar nga ora 10:00 është paraparë të mbahet turneu më i fortë i vitit për vitin 2019,  TOP 12 për Seniorët më të mirë, me të cilat edhe përmbyllen garat për vitin 2019. Të shtunën do të zhvillohen shtatë xhirot e para ndërsa të dielën edhe katër xhirot e mbetura.

Seniorët që kanë fituar të drejtën të marrin pjese në garën më të fortë të vitit janë:

nr

Lojtari

Viti

Klubi

Pikë

1

Fatih Karabaxhaku

2003

KPP Lidhja e Prizrenit

1622

2

Rrahman Ademaj

1985

KPP Elting Dardania

1366

3

Kreshnik Mahmuti

2001

KPP Lidhja e Prizrenit

1336

4

Milot Makolli

1985

KPP Elting Dardania

970

5

Ylli Maloku

1981

KPP Ahmet Hoxha

884

6

Berkan Bajmak

1986

KPP Lidhja e Prizrenit

702

7

Jeton  Beqiri

1975

KPP Ahmet Hoxha

684

8

Erxhan Karabaxhaku

1978

KPP Prizreni

638

9

Orhan  Kurteshi

1995

KPP Prishtina

580

10

Baton  Çitaku

1993

KPP Prishtina

570

11

Alimemet Kaçaniku

1974

KPP Prizreni

534

12

Veton Gota

1994

KPP Prizreni

516

Rezervat

13

Eroll Boshnjaku

1970

KPP Prizreni

480

14

Blend Hajdari, 2

2005

KPP Liria

476

15

Edmond Jashari

1981

KPP Ahmet Hoxha MK

450

16

Dardan Imami

1993

KPP Lidhja e Prizrenit

406

 Ndërsa me 8 dhjetor po ashtu në Palestrën e Sporteve në Prishtinë duke filluar nga ora 13:00 (pas përfundimit të TOP 12 Seniorët), janë paraparë që të mbahen 7 xhirot e TOP 8 për Senioret më të mira të Kosovës për vitin 2019.

Senioret që kanë fituar të drejtën të marrin pjese në garën më të fortë të vitit janë:

nr

Lojtari

Viti

Klubi

Pikë

1

Linda Zeqiri

1993

KPP Drita

1292

2

Iliriana  Haliti

1995

KPP Prishtina Femrat

1238

3

Hanife Zeqiri

1996

KPP Drita

1152

4

Alma Mehmeti

2002

KPP Drita

750

5

Jerina Rexhepi

2004

KPP Ahmet Hoxha

670

6

Shega Hashani

2005

KPP Ahmet Hoxha

637

7

Bleona Mehmeti

2002

KPP Drita

394

8

Era Janjeva

2000

KPP Prishtina Femrat

388

Rezervat

9

Alma Hoxha

2002

KPP Ahmet Hoxha

383

10

Loresa Imeri

2004

KPP Vushtrria

374

11

Edona Shabani

2000

KPP Vushtrria

298

 

Kërkojmë nga klubet që të konfirmojnë pjesëmarrjen e lojtarëve të tyre më së largu deri më 05 dhjetor në ora 12:00, në rast të mos konfirmimit do të angazhohen rezervat që kanë konfirmuar gatishmërinë sipas renditjes.    

Garat për TOP 8 dhe 12 Senior do të zhvillohen secili me secilin me tre seta të fituar, shorti do të hidhet nga komisioni i garave.

Komisioni i garave

Isak Maxhera

Fadil Luta

Besart Domaniku