STAG

Rezultatet e Kampionateve Individuale per te Rinje 2020

Me 17 dhe 18 tetor në shkollën fillore Tefik Qanga në Ferizaj, u organizuan kampionatet individuale për kategoritë e reja të minikadetëve (U13), kadetëve (U16) dhe Juniorëve (U18) me paraqitje masovike në të tri kategoritë, duke dhënë sinjale se në të ardhmen e afërt Kosova do të ketë edhe medalje në arenën ndërkombëtare. Shumë klube po punojnë me moshat e reja e në kampionatin e më të mirëve diferencën e bënë klubet nga Prizreni dhe Ferizaj, pa i lënë anash edhe klubet tjera. 

Federata ishte kujdesur që të respektohen masat parandaluese, duke angazhuar një teknik në hyrje të sallës për kontrollim të temperatures, pastaj vendosjen e dezinfektuesve dhe shpërndarjen e maskave. 

Të shtunën, në garat e minikadetëve dhe kadetëve pas garave në grupe dhe në garat eleminuese, këta ishin fituesit:

Meshkujt MINIKADETË

 1. Adriatik Maloku
 2. Erjon Reka
 3. Endri Reka
 4. Anes Behluli

Femrat- MINIKADETE

 1. Taibe Ruli
 2. Ajola Behluli
 3. Elsa Behluli
 4. Maxhire Sojeva

Meshkujt - KADETË

 1. Blend Hajdari
 2. Adriatik Maloku
 3. Rilind Gashi
 4. Anes Behluli

Femrat - KADETE

 1. Shega Hashani
 2. Lene Osmani
 3. Adea Babuni
 4. Liza Shabani

Të dielën u organizua kampionati individual i Kosovës për Junior, po ashtu fillimisht në garat e grupeve e pastaj në garat eleminuese, pas shumë ndeshjeve interesante këta ishin fituesit:

Meshkujt - JUNIOR

 1. Fatih Karabaxhaku
 2. Aulon Bivolaku
 3. Blend Hajdari
 4. Sylejman Çerkini

Femrat - JUNIORE

 1. Lene Osmani
 2. Shega Hashani
 3. Alma Hoxha
 4. Bjondina Hasani

 FPPK - zyrja per media