STAG

Superliga kete fundjave me dy derbi

 Ne kete fundjave ne Superligen e meshkujve do zhvillohen 2 xhirot e radhës, priten shumë ndeshje të forta, e derbi konsiderohet ndeshja ndërmjet Ahmet Hoxhës dhe Prishtinës, si dhe ndeshja Lidhja e Prizrenit vs Ahmet Hoxha. Ndeshjet tjera do të jenë: