STAG

Turneu i veteranëve Gani Maloku

Me 12 tetor në shkollën Tefik Çanga në Ferizaj është paraparë turneu i parë i veteranëve në nder të Gani Malokut. Turneu i organizuar nga Klubi Gani Maloku në bashkëpunim me FPPK-në do të organizohet në këto kategori:

 

-                            40 - 49 vjeçar (të lindur në vitin 1979 ose përpara)

-                            50 - 59 vjeçar (të lindur në vitin 1969 ose përpara)

-                            60 - 64 vjeçar (të lindur në vitin 1959 ose përpara)

-                            mbi 65 vjeçar (të lindur në vitin 1954 ose përpara)

-                            si dhe garat e çifteve

 

Garat do të zhvillohen fillimisht në fazën e grupeve sipas sistemit secili me secilin, për të kaluar pastaj në skeletin kryesor me sistem eliminimi, ndërsa në kategoritë që ka numër të vogël të pjesëmarrësve do të zhvillohet vetëm sistemi secili me secilin.