STAG

Presidenti i ETTU-se Ronald Kramer ka hapur Ligen Ballkanike

Sot ne Pallatin e Rinise dhe Sportit ne Prishtine, Presidenti i ETTU-se Ronald Kramer ka hapur Ligen Ballkanike per te Rinje "Connect TT Youth Regional Balkan League" 

Presidenti Kramer ne ceremonine e hapjes zyrtare te liges rajonale u shpreh se eshte shume i lumtur per iniciativen e shteteve te ballkanit per organizmin e liges ballkanike, duke pergezuar edhe punen e FPPK-se per nismen e kesaj iniciative.

Ndersa Kryetari i FPPK-se falenderoi Presidentin Kramer per pjesemarrje ne kete gare shume te rendesishme per rajonin dhe u shpreh optimist se ne te ardhmen do te bashkangjiten edhe shtetet tjera te rajonit ne ligen balkanike, dhe theksoi se nuk do te organisojme vetem per te rinje, por do t'i shikojme mundesit edhe per organizmin e liges per senior.

Me shume foto mund te gjeni ne linkun: http://bit.ly/2XDiFFp