STAG

LIDHJA E PRIZRENIT DHE AHMET HOXHA FEMRAT FITUES TË KUPËS SË KOSOVËS PËR JUNIOR

Me 9 maj në Ferizaj u organizuan garat e kupës së Kosovës për junior.  Nga 6 ekipe të paraqitura tek meshkujt dhe 4 ekipe të paraqitura tek femrat u zhvilluan ndeshjet në sistem eliminimi, ku dy ekipet më të mira, Lidhja e Prizrenit te meshkujt dhe Ahmet Hoxha tek femrat nuk lejuan befasi.

Rezultatet e gjysmëfinaleve tek femrat

·         Ahmet Hoxha Femrat       3

·         Gani Maloku                      0

 

·         Elting Dardania                  3

·         Ahmet Hoxha MK               1

Finalja

·         Ahmet Hoxha Femrat       3

·         Elting Dardania                  1

https://www.facebook.com/fppks/posts/4150233011706344

 

Rezultatet e gjysmëfinaleve tek meshkujt

·         Kpp Lidhja e Prizrenit     3

·         Kpp Ahmet Hoxha MK    1             

 

·         Kpp SHPP Ahmet Hoxha    2

·         Kpp Gani Maloku                3

 

Finalja

·         Kpp Lidhja e Prizrenit       3

·         Kpp Gani Maloku               1

https://www.facebook.com/fppks/posts/4150360865026892