STAG

Edhe në fundjavë vazhdohet me garat ekipore

Këtë fundëjavë do të vazhdon kampionati ekipor në pingpong, me 21 shtator në shkollën Tefik Qanga në Ferizaj duke filluar nga ora 10:00, do të vazhdojnë garat ekipore në superligën e femrave si dhe do të vazhdojnë garat në ligën e juniorëve, për të vazhduar me 22 shtator në Prishtinë, po ashtu nga ora 10:00, do të zhvillohen garat ekipore në Superligën e Meshkujve.

Në superligën e femrave do të zhvillohen dy xhirot e radhës, e derbi konsiderohet ndeshja ndërmjet Ahmet Hoxhes dhe Dritës, ndeshjet tjera do të jenë si në vijim:

Xhiro 13

 

21.09.2019

 

 

10:00

0

Prishtina F

vs

Shkolla Ahmet Hoxha F

(Ferizaj)

10:00

0

Lidhja e prizrenit F

vs

Ahmet Hoxha MK F

(Ferizaj)

10:00

0

Vushtrria F

Sharri F

(Ferizaj)

10:00

0

e lirë

vs

Shkolla F

(Ferizaj)

10:00

0

Ahmet Hoxha F

vs

Drita

(Ferizaj)

Xhiro 14

 

21.09.2019

 

 

11:00

0

Prishtina F

vs

Lidhja e prizrenit F

(Ferizaj)

11:00

0

Shkolla Ahmet Hoxha F

vs

Vushtrria F

(Ferizaj)

11:00

0

Ahmet Hoxha MK F

vs

Shkolla F

(Ferizaj)

11:00

0

Sharri F

vs

Ahmet Hoxha F

(Ferizaj)

11:00

0

Drita

e lirë

(Ferizaj)

Në ligën e juniorëve do të zhvillohen dy xhirot e radhës, ndeshje derbi konsiderohet ndeshja Vushtria dhe Shkolla Ahmet Hoxha, ndeshjet tjera do të jenë si në vijim

Xhiro 15

 

21.09.2019

 

 

12:00

0

e lirë

Lidhja e prizrenit

(Ferizaj)

12:00

0

Mushtishti

vs

Ahmet Hoxha MK

(Ferizaj)

12:00

0

Hasan Prishtina

vs

Maestro

(Ferizaj)

12:00

0

Vushtrria

vs

Shkolla Ahmet Hoxha

(Ferizaj)

12:00

0

Vllaznimi

vs

Sharri

(Ferizaj)

Xhiro 16

 

21.09.2019

 

 

13:00

0

Lidhja e prizrenit

vs

Ahmet Hoxha MK

(Ferizaj)

13:00

0

Hasan Prishtina

e lirë

(Ferizaj)

13:00

0

Mushtishti

vs

Vushtrria

(Ferizaj)

13:00

0

Maestro

vs

Vllaznimi

(Ferizaj)

13:00

0

Shkolla Ahmet Hoxha

vs

Sharri

(Ferizaj)

 Edhe në Superligën e meshkujve do zhvillohen 2 xhirot e radhës, priten shumë ndeshje të forta, e derbi konsiderohet ndeshja ndërmjet Ahmet Hoxhës vs Elting Dardanisë, si dhe ndeshja Lidhja e Prizrenit vs Prishtina. Ndeshjet tjera do të jenë:

Xhiro 10

 

22.09.2019

 

 

10:00

Sharri

vs

Lidhja e prizrenit

(Prishtinë)

10:00

Prishtina

vs

Vushtrria

(Prishtinë)

10:00

Vitia

vs

Prizreni

(Prishtinë)

10:00

Ahmet Hoxha

vs

Elting Dardania

(Prishtinë)

Xhiro 11

 

22.09.2019

 

 

12:00

Lidhja e prizrenit

vs

Prishtina

(Prishtinë)

12:00

Prizreni

vs

Sharri

(Prishtinë)

12:00

Vushtrria

vs

Ahmet Hoxha

(Prishtinë)

12:00

Elting Dardania

vs

Vitia

(Prishtinë)