STAG

Organizohet Kampionatin Individual i Kosovës për U17 per 2023

 

Me 13 maj me fillim nga ora 10:00 në SHMU Tefik Çanga në Ferizaj, FPPK do të organizoj Kampionatin Individual të Kosovës për  U17.

Turneu organizohet vetëm një ditë, turneu do të organizohet për:

  • individuale
  • çifte meshkuj
  • çifte femra  
  • çifte të përziera

Paraqitjen e lojtarëve duhet ta bëni deri të mërkurën me 10 majl në ora 16:00.

Të drejtë pjesëmarrje në kampionatin për  U17 kanë të drejtë të gjithë lojtarët kosovarë të moshës deri 17 vjeçare, respektivisht lojtarët e lindur pas 1 janarit 2006.

Paraqitjet pas afatit nuk do të merren në konsideratë.

Luteni që lojtarët e paraqitur të i radhitni sipas alfabetit dhe në formën e bashkangjitur

Shorti do te hidhet të enjten me 11 maj online dhe është i hapur për të gjithë përfaqësuesit e klubeve.