STAG

2020-02-16

Delegacioni i ITTF-it dhe ETTU-së kryen homazhe në kompleksin memorial “Adem Jashari

2020-02-16

Votohet mocioni i mosbesimit për organet ekzekutive të FPPK-së

2020-02-13

zv. Presidentja e ITTF të premtën në Kosovë!

2020-02-13

Nënkryetari i ETTU-së përsëri në Kosovë

2020-02-10

Organizohet turneu "Dita e Pavarësisë - 17 Shkurti"

2020-02-12

Kosova kthehet me rezultate të shkëlqyeshme nga "Connect League"

2020-02-07

FPPK fillon aktivitetet e 2020 me pjesëmarrje në "Connect League"

2020-02-06

Shpallja e laureatve për vitin 2019

2020-02-06

Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të FPPK-së

2020-01-28

Benefitet e lojës së pingpongut

2020-01-18

FPPK shpall konkurs për Selektor/e

2020-01-04

Afati për regjistrim të klubeve dhe antarëve në FPPK