STAG

“Lidhja e Prizrenit”  dhe “Teuta” kampion të sezonit të parë të edicionit të III-të të ligës së përbashkët Kosovë-Shqipëri

Këtë vikend më 10 dhe 11 dhjetor në qytetin e Pejës u organizua me sukses liga e përbashkët në pingpong Kosovë-Shqipëri ku u zhvilluan ndeshjet e fazës së parë të këtij edicioni ku u ballafaquan katër ekipet më të mira nga Kosova dhe Shqipëria në konkurrencën e meshkujve dhe femrave. Në ceremoninë e hapjes ishin të pranishëm edhe kryetari i Komunës së Pejës z.Gazmend Muhaxheri, drejtoresha e DKRS-së znj.Xhenet Syka, z. Klodian Gjata, përfaqësues i Federates Shqiptare të Pingpongut, ku pas fjalimeve të tyre, pas një pershendetje e fjalimi motivues aktiviteti u shpall i hapur edhe zyrtarisht nga z. Agron Gashi, përfaqësues i MKRS-së të cilët i falenderoi kryetari i Federatës së Pingpongut të Kosovës z.Jeton Beqiri dhe më pas u vazhdua me një paraqitje të përgatitur nga ansambli “Rugova”. Ndeshjet u përcollën edhe nga z. Bujar Turjaka, anëtar i bordit ekzekutiv të KOK-ut dhe z.Tonin Binoshaj, sekretari i Federates Shqiptare të Pingpogut dhe anëtar i Komitetit Olimpik të Shqipërisë, të cilat u zhvilluan në sallën e sportit të gjimnazit “Bedri Pejani” në një atmosferë tejet të mirë sportive dhe kushte shumë të mira organizative falë edhe kontributit të z.Qamil Vishaj dhe përkrahjes nga Komuna e Pejës.

Në konkurrencën e meshkujve ekipet nga Kosova u treguan më të suksesshme ku “Lidhja e Prizrenit”, “Priping” dhe “Dardania” treguan paraqitje shumë stabile duke shënuar katër fitore nga katër ndeshjet e zhvilluara kurse “Liria” shënoi dy fitore dhe dy humbje. Për shkak të rezultateve në ligat vendore “Lidhja e Prizrenit” i prinë tabelës në konkurrencën e meshkujve.

Në konkurrencën e femrave ndeshjet ishin më të barazpeshuara dhe tejet interesante. Edhe këtë edicion “Teuta” e Durrësit i prinë radhitjes tabelare falë fitores që shënoi nga “Drita” e Gjilanit me rezultat 3 me 0 dhe kështu për të shënuar katër fitore nga katër ndeshjet e zhvillaura këtë vikend. Në vendin e dytë mbetet “Drita” me vetëm një humbje të përcjellur nga “Ahmet Hoxha” në vendin e tretë me vetëm dy humbje.

Rezultatet

Liga e Përbashkët e Pingpongut (M) - Kosovë/Shqipëri 2022/23

 

 

Xhiro 4

10.12.2022

Vendi

Rezultati

 

16:00

Lidhja e Prizrenit

vs

Tirana Top Spin

Pejë

3

0

 

16:00

Priping

vs

Tomori

Pejë

3

2

 

16:00

Liria

vs

Elbasani

Pejë

3

0

 

16:00

Dardania

vs

SK Tirana

Pejë

3

0

 

 

 

 

 

Xhiro 5

10.12.2022

 

 

 

 

18:00

Lidhja e Prizrenit

vs

Tomori

Pejë

3

0

 

18:00

Priping

vs

Tirana Top Spin

Pejë

3

2

 

18:00

Liria

vs

SK Tirana

Pejë

2

3

 

18:00

Dardania

vs

Elbasani

Pejë

3

0

 

 

 

 

 

Xhiro 6

11.12.2022

 

 

 

 

10:00

Lidhja e Prizrenit

vs

Elbasani

Pejë

3

0

 

10:00

Priping

vs

SK Tirana

Pejë

3

0

 

10:00

Liria

vs

Tirana Top Spin

Pejë

3

0

 

10:00

Dardania

vs

Tomori

Pejë

3

0

 

 

 

 

 

Xhiro 7

11.12.2022

 

 

 

 

12:00

Lidhja e Prizrenit

vs

SK Tirana

Pejë

3

0

 

12:00

Priping

vs

Elbasani

Pejë

3

0

 

12:00

Liria

vs

Tomori

Pejë

2

3

 

12:00

Dardania

vs

Tirana Top Spin

Pejë

3

0

 

 

 

 

 

 

 

Liga e Përbashkët e Pingpongut (F) - Kosovë/Shqipëri 2022/23

 

Xhiro 4

10.12.2022

Vendi

Rezultati

 

16:00

Drita (F)

vs

Sk. Tirana (F)

Pejë

3

0  R.Z

 

16:00

Ahmet Hoxha (F)

vs

Elbasani (F)

Pejë

3

0

 

16:00

Ahmet Hoxha MK (F)

vs

Tomori (F)

Pejë

0

3

 

16:00

Lidhja e Prizrenit (F)

vs

Teuta (F)

Pejë

1

3

 

 

 

 

Xhiro 5

10.12.2022

 

 

 

18:00

Drita (F)

vs

Elbasani (F)

Pejë

3

0

 

18:00

Ahmet Hoxha (F)

vs

Sk. Tirana (F)

Pejë

3

0  R.Z

 

18:00

Ahmet Hoxha MK (F)

vs

Teuta (F)

Pejë

0

3

 

18:00

Lidhja e Prizrenit (F)

vs

Tomori (F)

Pejë

2

3

 

 

 

 

Xhiro 6

11.12.2022

 

 

 

10:00

Drita (F)

vs

Tomori (F)

Pejë

3

0

 

10:00

Ahmet Hoxha (F)

vs

Teuta (F)

Pejë

1

3

 

10:00

Ahmet Hoxha MK (F)

vs

Sk. Tirana (F)

Pejë

3

0 R.Z

 

10:00

Lidhja e Prizrenit (F)

vs

Elbasani (F)

Pejë

3

1

 

 

 

 

Xhiro 7

11.12.2022

 

 

 

12:00

Drita (F)

vs

Teuta (F)

Pejë

0

3

 

12:00

Ahmet Hoxha (F)

vs

Tomori (F)

Pejë

3

2

 

12:00

Ahmet Hoxha MK (F)

vs

Elbasani (F)

Pejë

3

1

 

12:00

Lidhja e Prizrenit (F)

vs

Sk. Tirana (F)

Pejë

3

0 R.Z

 

 

 

 

Tabelat

LIGA E PËRBASHKËT - MESHKUJT 2022/23

L

F

H

Pikë

1

Lidhja e Prizrenit

7

7

0

24:2

14

2

Priping

7

6

1

22:11

13

3

Dardania

7

5

2

16:10

12

4

SK Tirana

7

4

3

12:13

11

5

Liria

7

2

5

15:18

9

6

Tomori

7

2

5

9:17

9

7

Elbasani

7

2

5

7:17

9

8

Tirana Top Spin

7

0

7

4:21

7

LIGA E PËRBASHKËT - FEMRAT 2022/23

L

F

H

Pikë

1

Teuta (F)

7

7

0

21:2

14

2

Drita (F)

7

6

1

21:5

13

3

Ahmet Hoxha (F)

7

5

2

20:10

12

4

Tomori (F)

7

4

3

14:12

11

5

Ahmet Hoxha MK (F)

7

3

4

11:18

10

6

Lidhja e Prizrenit (F)

7

2

5

12:19

9

7

Elbasani (F)

7

1

6

6:18

8

8

Sk. Tirana (F)

7

0

7

0:21

7

 

 FOTO:  https://www.facebook.com/fppks/photos/pcb.5932259746836986/5932248756838085/