STAG

Adriatik Maloku dhe Taibe Ruli fitues të turneut TOP 8 për KADET

Sot, 30/10/2021, në sallën e pingpongut të Pallatit të rinisë, u organizuar turneu TOP 8 për kadet/e, me pjesëmarrjen e kadetëve më të mirë në të dy gjinitë.

Të konkurrenca e femrave minikadetja nga Prizreni Taibe Ruli pa asnjë humbje u bë kampione edhe për TOP 8 Kadet, ndërsa të meshkujt dominoj Adriatik Maloku po ashtu me të gjitha fitore.

Tek meshkujt shumë ndeshjet ishin të barabarta, kjo vrehet më së miri te plasmani final, 4 lojtarë përfunduan me 4 fitore e 3 humbje, u dash të bëhen kalkulime të setave për të nxjerrë renditjen përfundimtare.

https://www.facebook.com/fppks/photos/pcb.4674707859258854/4674691095927197/

Tabelat e plasmanit final: