STAG

Alma Mehmeti dhe Kreshnik Mahmuti përzgjedhen nga KOK-u si shpresa olimpike për vitin 2022

Komiteti Olimpik i Kosoves ka bere perzgjedhjen 24 sportisteve si shpresa olimpike per vitin 2022 dhe ne mesin e tyre jane perzgjedhur edhe dy pingpongistet Alma Mehmeti dhe Kreshnik Mahmuti te cilet dje i kane nenshkruar kontratat.

URIME