STAG

Blend Hajdari dhe Lene Osmani fitues të TOP 8 për Junior

Sot, 13/11/2021, në SHMU Tefik Çanga në Ferizaj u organizua TOP 8 për juniorët më të mirë për vitin 2021.

Në kategorinë e femrave Lene Osmani dominoi duke shënuar 7 fitore dhe asnjë humbje. Ndeshjet në përgjithësi ishin mjaft të barabarta, kjo mund të vërehet nga plasmani final në të cilën 3 lojtare kanë nga 5 fitore dhe 3 tjera nga 2 fitore.

Në kategorinë e juniorëve mungesën e Fatih Karabaxhakut më së miri e shfrytëzoi Blendi Hajdari i cili po ashtu shënoi 7 fitore dhe asnjë humbje, ndërsa Adriatik Maloku pësoj vetëm një humbje me rezultat të ngushtë 3:2 ndaj Blendit.

Rezultatet për të dy kategoritë.

Pozita

Emri

Klubi

Fitore

Humbje

Pikë

1

Lenë Osmani

Kpp Matkos pharm Dardania F

7

0

14

2

Shega Hashani

Kpp Ahmet Hoxha Femrat

5

2

12

3

Leoresa Imeri

Kpp Vushtrria Femrat

5

2

12

4

Jerina Rexhepi

Kpp Ahmet Hoxha Femrat

5

2

12

5

Anila Hyseni

Kpp Gani Maloku

2

5

9

6

Ariola Hajdari

Kpp Lidhja e Prizrenit Femrat

2

5

9

7

Elsa Behluli

Kpp Ahmet Hoxha MK

2

5

9

8

Fjolla Avdiu

Kpp Gani Maloku

0

7

7

 

 

Pozita

Emri

Klubi

Fitore

Humbje

Pikë

1

Blend Hajdari

Kpp Lidhja e Prizrenit

7

0

14

2

Adriatik Maloku

Kpp Gani Maloku

6

1

13

3

Sylejman Çerkini

Kpp SHPP Ahmet Hoxha

4

3

11

4

Anes Behluli

Kpp Ahmet Hoxha MK

4

3

11

5

Amir Hoxha

Kpp SHPP Ahmet Hoxha

3

4

10

6

Arti Karabaxhaku

Kpp Shkolla Prizreni

2

5

9

7

Dren Çerkini

Kpp Gani Maloku

2

4

8

8

Rilind Gashi

Kpp Hasan Prishtina

0

7

7

Foto: https://www.facebook.com/fppks/photos/pcb.4719443904785249/4719439654785674/