STAG

Christopher Doran dhe Linda Zeqiri fitues të TOP turneut të seniorëve për vitin 2021

 

Dje dhe sot (4 dhe 5 dhjetor) në sallën e pingpongut në Pallatin e Rinisë në Prishtinë u organizua turneu më i fortë i vitit, respektivisht TOP 12 për senior dhe TOP 8 për seniore.

Në kategorinë e meshkujve garat u zhvilluan për dy ditë, 7 xhiro dje dhe 4 xhirot e mbetura sot, ku kampion pa asnjë humbje doli anglezi Christopher Doran, duke fituar kështu titullin e 6-të me radhë të seniorëve e kështu dëshmoi se është më i miri.

I dyti me vetëm një humbje doli Kreshnik Mahmuti, ndërsa i treti Fatih Karabaxhaku.

Në kategorinë e femrave Linda Zeqiri mbrojti titullin nga viti i kaluar me vetëm një humbje nga Alma Mehmeti, e dyta doli Lene Osmani e cila po ashtu me vetëm 1 humbje, ndërsa e treta doli Shega Hashani.

Rezultatet finale për të dy kategoritë:

P

Lojtari

Klubi

Setat

F

H

Pike

1

Christopher David Doran

Kpp Priping

33

1

32

11

0

22

2

Kreshnik Mahmuti

Kpp Lidhja e Prizrenit

30

4

26

10

1

21

3

Fatih Karabaxhaku

Kpp Lidhja e Prizrenit

27

7

20

9

2

20

4

Dardan Imami

Kpp Liria

26

11

15

8

3

19

5

Eroll Boshnjaku

Kpp Liria

22

18

4

7

4

18

6

Milot Makolli

Kpp Matkos pharm Dardania

20

19

1

6

5

17

7

Blend Hajdari

Kpp Lidhja e Prizrenit

16

24

-8

4

7

15

8

Ylli Maloku

Kpp Gani Maloku

14

23

-9

4

7

15

9

Feim Rama

Kpp Sharri

11

23

-12

3

8

14

10

Orhan  Kurteshi

Kpp Prishtina Meshkujt

12

28

-16

2

8

12

11

Ercan Karabacak

Kpp KVPP Prizreni

10

32

-22

1

10

12

12

Veton Gota

Kpp KVPP Prizreni

4

31

-27

1

6

8

 

P

Lojtari

Klubi

Setat

F

H

Pike

1

Linda Zeqiri

Kpp Drita Femrat

19

8

11

6

1

13

2

Lenë Osmani

Kpp Matkos pharm Dardania F

18

6

12

6

1

13

3

Shega Hashani

Kpp Ahmet Hoxha Femrat

17

8

9

5

2

12

4

Alma Mehmeti

Kpp Drita Femrat

19

7

12

5

2

12

5

Leoresa Imeri

Kpp Vushtrria Femrat

14

14

0

3

4

10

6

Jerina Rexhepi

Kpp Ahmet Hoxha Femrat

7

18

-11

2

5

9

7

Taibe Ruli

Kpp Lidhja e Prizrenit Femrat

8

20

-12

1

6

8

8

Alma Hoxha

Kpp Ahmet Hoxha Femrat

3

21

-18

0

7

7

Foto: https://www.facebook.com/fppks/photos/pcb.4792111644185141/4792098480853124/

Aktivitetet e ardhshme

Me 11 dhe 12 dhjetor është paraparë organizimi i ligës mbarëkombëtare në Ferizaj ne të cilën do të marrin pjesë 16 klube nga Kosova dhe Shqipëria.