STAG

Suspendohen te gjitha garat e FPPK-se per nje periudhe te pacaktuar deri ne njoftimin e radhes!

24 mars 2020

Të nderuar sportiste dhe perfaqesues te klubeve te pingpongut,

Për arsye të gjendjes së pandemisë të COVID-19 si dhe vendimeve të Qeverisë për kufizim të lëvizjes, Bordi i FPPK-së ka marrë vendim që të suspendohen të gjitha garat e FPPK-se për periudhë të pacaktuar deri në njoftimin e radhës nga Bordi i FPPK-se.

Ju faleminderit per mirekuptimin tuaj.
FPPK - Zyra per Media