STAG

Dita e Boterore e Pingpongut do te shenohet me 06 prill 2020 > ne shtepi!

 Festimi i dites boterore te pingpongut me 6 prill kete radhe do te behet nga ITTF duke krijuar nje Video klip 24 oresh me nje goditje te topit te pingpongut nga te gjitha shtetet.

Andaj, ftojme te gjitha klubet, pingpongistet, trajneret dhe dashamiret e sportit te pingpongut qe te krijoni nje video individuale shume te shkurte (maksimum 4-5 sekonda) duke goditur topin ne forme kreative. Mund te perdorni objekte qe i gjeni reth shtepise suaj per te goditur topin, ose pse jo te beni edhe ndonje trik-goditje. Qofte ne dhome te fjetjes, kuzhine, oborr, garazhe, pra mund te krijoni videon kudo qe ndodheni.
Videot me interesante te selektuara nga ITTF Foundation do kombinohen per te krijuar "rally' me te gjate online, qe do publikohet ne ITTF Foundation dhe mediat sociale te ITTF me 06 prill 2020.
Afati fundit per ti derguar keto video ne Federaten e Pingpongut te Kosoves eshte deri me 01 prill 2020 ne ora 23:59 te cilat mepastaj do te dergohen ne ITTF Foundation.

Ju faleminderit per interesimin dhe pjesemarrjen e juaj.
FPPK