STAG

Fati Karabaxhaku dhe Shega Hashani kampion në Kampionatin e Juniorëve për vitin 2021

 

Sot me daten 04.04.2021 ne shkollen Tefik Çanga ne Ferizaj u mbajt Kampionati Individual i Kosoves per Junior/e. Pati shume ndeshje interesante ne te cilat junioret shfaqen kualitetet e tyre mirepo ne fund favoritet nuk lejuan ndonje befasi.

Keto jane rezultatet perfundimtare :

Juniorët

1.Fatih Karabaxhaku

2.Blend Hajdari

3.Adriatik Maloku

3.Dren Çerkini

Junioret

1.Shega Hashani

2.Jerina Rexhepi

3.Lene Osmani

3.Adea Babuni

Ne fund te ketij kampionati per fituesit u ndane shperblime dhe mirenjoheje nga perfaqesuesit e FPPK-se.

Urime.