STAG

Fatih Karabaxhak kualifikohet për Kampionatin Evropian U-21

Anëtari i rregullt i përfaqësues së Kosovës dhe njëherit lojtari i klubit “Kpp Lidhja e Prizrenit”, Fatih Karabaxhaku, është kualifikuar në mesin e 48 sportistëve të kategorisë U-21 dhe është ftuar për të marrë pjesë në Kampionatin Evropian U-21 që do të mbahet prej 05-09 prill në Sarajevë.

Suksese.