STAG

Filloi kampi i përfaqësueses së Kosovës

Sot me datën 01.02.23 në shkollën "Tefik Çanga" në Ferizaj ka filluar të mbahet kampi i përfaqësueses ku po marrin pjesë 16 lojtarët më të mirë të grupmoshave të reja të Kosovës. Ky kamp është duke u udhëhequr nga ekspertja Katarzyna Kubas dhe do të zgjasë deri me datën 5 shkurt.

Foto:  https://www.facebook.com/fppks/photos/pcb.6092130517516574/6092099140853045/