STAG

Filloi seminari për trajner të pingpongut “ITTF Level 1”

Sot me daten 27.01.23 ne shkollen “Tefik Çanga” ne Ferizaj filloi te mbahet seninari per trajner te pingpongut “ITTF Level 1” i cili do te zgjase deri me 31 janar kurse nga data 01-05 shkurt do te mbahet kampi i perfaqesueses ku pjesemarres do te jene 16 lojtaret me te miret te grupmoshave te reja te Kosoves.

Keto aktivitete te rendesishme per ngritjen e kapaciteteve te FPPK-se jane duke u udhehequr nga ekspertja Katarzyna Kubas, e cila aktualisht eshte ne poziten ITTF Head of Development, aktivitete keto te cilat jane duke u financuar nga Solidariteti Olimpik ne koordinim me Komitetin Olimpik te Kosoves (KOK) dhe Federaten Nderkombetare te Pingpongut (ITTF). 

Foto:  https://www.facebook.com/fppks/photos/pcb.6075596379169988/6075595475836745/