STAG

Fillon sezoni i dyte në kampionatin ekipor në pingpong

Pas kohës së pushimeve pingpongistët këtë fundjavë do të fillojnë sezonin vjeshtor, fillimisht me garat ekipore në ligën e parë që do të mbahen me 01/09/2019 nga ora 10:00 në Prishtinë.

Në javën e parë kemi derbin e ligës së parë ndërmjet dy të parëve, Ahmet Hoxha MK që nuk ka pësuar asnjë humbje presin lojtarët me perspektivë të Shkollës. Derbi tjetër i kësaj jave është edhe ndeshja Lirisë dhe vs Hasan Prishtines, te dy klubet me nga dy humbje.

Orarin e plotë të garave ekipore mund ta gjeni në: http://www.fppk.com/sq/orari-i-garave-ekipore/