STAG

Fillon sezoni vjeshtor edhe në kampionati ekipor në superligë dhe ligën e juniorëve

Këtë fundëjavë do të fillon sezoni vjeshtor edhe në kampionatin ekipor në superligë dhe në ligën e juniorëve. Me 07 shtator në shkollën Tefik Qanga në Ferizaj duke filluar nga ora 10:00, do të fillojnë garat ekipore në ligën e juniorëve, për të vazhduar me 08 shtator në Prishtinë, po ashtu nga ora 10:00, do të fillojnë garat ekipore në Superligën e Meshkujve.