STAG

Fillon sezoni vjeshtor edhe në Superligë dhe Ligën e Juniorëve

Në fundjavë vazhdohet me garat ekipore të sezonit vjeshtor në Pingpong. Fillimisht me 11 shtator duke filluar nga ora 10:00 në Shkollen fillore Tefik Çanga në Ferizaj janë paraparë të organizohen xhirot e para në ligën e juniorëve për meshkuj dhe femra. Ndërsa me 12 shtator duke filluar nga ora 10:00 në SHMU Motrat Qirazi në Prizren (https://goo.gl/maps/WiBM3xBBRUNZwjbS8) janë paraparë të organizohen xhirot e para të sezonit vjeshtor në superligën e meshkujve dhe të femrave.

Derbi i javës parashihet të jetë ndeshja e kthimit ndërmjet Priping vs Lidhja e Prizrenit, si dhe ndeshja Liria vs Matkos Pharm Dardania

Ndeshjet tjera do të jenë: