STAG

FILLON SEZONI VJESHTOR I GARAVE EKIPORE NË LIGËN U15 DHE U19 PËR MESHKUJ DHE FEMRA

Këtë fundjavë, me datë 9 shtator në SHFMU ‘Tefik Çanga’ në Ferizaj, do të organizohen xhiro e gjashtë dhe e shtatë për ligën U15 për femra dhe meshkuj (A dhe B) dhe ligën U19 për meshkuj dhe femra.

Këto dy xhirot janë pjesë e javës së pestë të kampionatit dhe premtojnë ndeshje emocionuese dhe të pasura me talent.

Ndeshjet fillojnë nga ora 10:00 dhe pritet të ketë ndeshje shumë interesante nga 4 Liga të ndryshme.

Orari i ndeshjeve:

LIGA U15 A - Meshkujt

Xhiro 6

09.09.2023

10:00

Skenderaj

vs

Lidhja e Prizrenit

Ferizaj

10:00

Shkolla

vs

Gani Maloku

Ferizaj

10:00

Shkolla Prizreni 

vs

Hasan Prishtina 

Ferizaj

Xhiro 7

  09.09.2023

11:30

Lidhja e Prizrenit

vs

Shkolla 

Ferizaj 

11:30

Hasan Prishtina

vs

Skenderaj

Ferizaj 

11:30

Gani Maloku

vs

Shkolla Prizreni

Ferizaj 

Liga U15 B - Meshkujt

Xhiro 6

 09.09.2023

10:00

Ulpiana

vs

Ahmet Hoxha MK 

Ferizaj

10:00

Shqiponjat e Zeza

vs

KVPP Prizreni

Ferizaj

10:00

Vushtrria 

vs

Istogu 

Ferizaj

Xhiro 7

  09.09.2023

11:30

Ahmet Hoxha MK 

vs

Shqiponjat e Zeza

Ferizaj

11:30

Istogu

vs

Ulpiana

Ferizaj

11:30

KVPP Prizreni

vs

Vushtrria

Ferizaj 

Liga U15 - Femrat

Xhiro 6

 09.09.2023

10:00

E lirë

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

10:00

KPP Shpresa

vs

Ahmet Hoxha F

Ferizaj

10:00

SHPP Ahmet Hoxha F

vs

Artana 

Ferizaj 

Xhiro 7

  09.09.2023

11:30

SHPP Ahmet Hoxha F

vs

Shpresa

Prizren

11:30

Artana 

vs

E lirë

Prizren

11:30

Ahmet Hoxha F

vs

SHPP Ahmet Hoxha F

Prizren 

LIGA U19 - Meshkujt

Xhiro 6

09.09.2023

13:00

E lirë

vs

Lidhja e Prizrenit

Ferizaj

13:00

Istogu

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

13:00

Gani Maloku 

vs

TTC Ferizaj

Ferizaj

Xhiro 7

  09.09.2023

14:30

Lidhja e Prizrenit

vs

Istogu

Ferizaj 

14:30

TTC Ferizaj

vs

E lirë

Ferizaj 

14:30

Ahmet Hoxha MK 

vs

Gani MAloku

Ferizaj 

LIGA U19 - Meshkujt

Xhiro 6

09.09.2023

13:00

E lirë

vs

Lidhja e Prizrenit

Ferizaj

13:00

Istogu

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

13:00

Gani Maloku 

vs

TTC Ferizaj

Ferizaj

Xhiro 7

  09.09.2023

14:30

Lidhja e Prizrenit

vs

Istogu

Ferizaj 

14:30

TTC Ferizaj

vs

E lirë

Ferizaj 

14:30

Ahmet Hoxha MK 

vs

Gani MAloku

Ferizaj