STAG

Adea Babuni e Anes Behluli TOP Minikadetet per vitin 2019

 

Në pallatin e Rinisë në Prishtinë u organizua turneu për minkadetët më të mirë të Kosovës, respektivisht TOP 8 turneu, ku morën pjesë të gjithë lojtarët e ftuar në turneun më të fortë të vitit.

Garat u zhvilluan secili me secilin për të përcaktuar plasmanin final. Përderisa te femrat Adea Babuni nuk lejoj befasi duke i fituar të gjitha ndeshjet, te meshkujt befasoi Anes Behluli që fitoi të gjitha ndeshjet, e kështu siguroi vendin e parë. Vendi i dytë u takoi Adriatik Malokut dhe Lene Osmanit, vendin e tretë e zunë Amir Hoxha dhe Liza Shabani.

Rezultatet komplet për të dy kategoritë.

Renditja MiniKadetet

pozita

Lojtari

Klubi

Fitore

Humbje

Pike

1

Adea Babuni

KPP Vllaznimi

7

0

14

2

Lene Osmani

KPP Elting Dardania

6

1

13

3

Liza Shabani

KPP Elting Dardania

4

3

11

4

Elsa Behluli

KPP Ahmet Hoxha MK

4

3

11

5

Anisa Domaniku

KPP Prishtina Femrat

3

4

10

6

Tana Çitaku

Kpp Shkolla

2

5

9

7

Anila Hyseni

KPP shkolla Ahmet Hoxha

1

6

8

8

Deliza Meta

KPP shkolla Ahmet Hoxha

1

6

8

 

Renditja MiniKadetët

pozita

Lojtari

Klubi

Fitore

Humbje

Pike

1

Anes Behluli

KPP Ahmet Hoxha MK

7

0

14

2

Adriatik Maloku

KPP Shkolla Ahmet Hoxha

6

1

13

3

Amir Hoxha

KPP Shkolla Ahmet Hoxha

5

2

12

4

Endri Reka

KPP Shkolla Ahmet Hoxha

3

4

10

5

Erjon Reka

KPP Shkolla Ahmet Hoxha

3

4

10

6

Eris Qerimi

KPP Vushtrria

2

5

9

7

Enes Domaniku

KPP Prishtina

1

6

8

8

Elton Shemsiu

KPP Shkolla Ahmet Hoxha

1

6

8