STAG

FPPK organizon ligjërata Online!

 

Përmes platformës së internetit ZOOM ftohet komuniteti sportiv i pingpongut të marrë pjesë Online në ligjëratat në vijim:

1- Ligjëratë për gjyqtarët dhe arbitrat suprem të garave;
Më: 03.05.2020 nga ora 17:00
Ligjërues: Abedin Bahtiri

2- Ligjëratë për administrimin dhe menaxhimin e organizatës sportive;
Më: 10.05.2020 nga ora 17:00
Ligjërues: Fadil Luta

3- Ligjëratë për trajnerët dhe sportistët;
Më: 17.05.2020 nga ora 17:00
Ligjërues: Ylli Bislimi

4- Ligjëratë për Rregullat Anti-Doping, Kodin e Etikës si dhe Politikën dhe Procedurat e Kundër-Ngacmimit;
Më: 20.05.2020 nga ora 17:00
Ligjërues: Jeton Beqiri

Kredencialet për qasje në ZOOM do tu dërgohen të gjitha klubeve dhe sportistëve në ditën e mbajtjes së ligjërates përkatëse përmes email dhe viber grupeve.
Të interesuarit tjerë për të ndjekur këto ligjërata duhet të dërgojnë një email ne [email protected] për regjistrim.