STAG

Ftesë për pjesëmarrje në Ditën Botërore të Pingpongut

Me 6 prill ne Galeria Shopping Mall ne Prizren do te organizohet Dita Boterore e Pingpongut.

Ju ftojme te merrni pjese ne kete ngjarje interesante te organizuar nga FPPK-ja dhe mbeshtetur nga Galeria Shopping Mall. Qellimi i ketij organizimi eshte promovimi i sportit te pingpongut duke synuar arritjen e barazise gjinore dhe fuqizimin i te gjitha grave dhe vajzave ne sport.

Agjenda

Aktivitetet planifkohen te fillojne nga ora 12:00-18:00. Ne ora 12:00, do te behet hapja simbolike nga perfaqesuesit e Federates se Pingpongut te Kosoves dhe te Galeria Shopping Mall. Nga ora 12:30 do te zhvillohen gara individuale apo grupore, ne mes te lojtareve te klubeve dhe vizitoreve te rastit.

Jeni te mireseardhur.

#WorldTableTennisDay

#GenderEquality

#FEMpowerment

#ITTF

#galeriashoppingmall