STAG

Delegacioni i ITTF-it dhe ETTU-së kryen homazhe në kompleksin memorial “Adem Jashari

Delegacioni i ITTF-it i prirë nga zv. Presidentja znj. Petra Sörling dhe ETTU-së z.Ivo Goran Munivrana sot kryen homazhe në kompleksin memorial “Adem Jashari" në Prekaz.

Homazhet i kanë bërë me rastin e shënimit të 12-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.