STAG

Ka filluar sezoni vjeshtor i garave në Superligën e Kosovës për meshkuj dhe femra

Sot, me datë 10 shtator, në dy qytete të ndryshme janë organizuar xhirot 8 dhe 9 të superligës së Kosovës.

Në hapësirën e shkollës ‘’Fadil Hisari’’, në Prizren janë organizuar garat në kategorinë e meshkujve. Ndeshjet filluan nga ora 10:00 dhe u zhvilluan në një atmosferë të mirë sportive dhe me shumë konkurrence. ‘’Lidhja e Prizrenit’’ ka shënuar dy fitore me rezultat 4:0 për të përforcuar edhe më shumë pozitën e parë në tabelë, ku ka grumbulluar 18 pikë me 9 fitore nga 9 ndeshje të luajtura.

Ndeshja e fundjavës ishte padyshim ajo në mes dy klubeve nga kryeqyteti ‘’Dardania’’ dhe ‘’Prishtina’’, e cila përfundoi me rezultat të ngushtë 4:3 për Dardaninë.

Në Ferizaj, në shkollën fillore ‘’Tefik Çanga’’ u organizuan ndeshjet e kategorisë së femrave. ‘’Drita’’ gjithashtu vazhdon dominimin në këtë kategori me 9 fitore në 9 ndeshje të luajtura.

Ndeshje mjaftë interesante ishte ajo në mes të ‘’Prishtina’’ dhe ‘’Lidhja e Prizrenit’’ e cila përfundoi 4:3 për klubin nga qyteti i Prizrenit.

TABELAT DHE REZULTATET:

SUPERLIGA FEMRAT 

SUPERLIGA MESHKUJT