STAG

FPPK organizon kampin e dytë për të rinjë

Nga 26 deri me 31 gusht në shkollën Tefik Çanga në Ferizaj do të mbahet kampi i dytë veror për 20 të pingpongistët më të mirë të të rinjve. Ky do të jetë kampi i 3-të nga 4 kampe që ka paraparë FPPK-ja për këtë vit. Njëherit kampi i të rinjëve do të jetë edhe përgatitje për turneun/kampin e të rinjve në Maltë, ku Kosova do të përfaqësohet me 4 junior dhe 4 Kadet. 

Kampi do të udhëhiqet nga u.d selektori dhe trajnerët vendor: Remzi Shala, Vlona Maloku, Jeton Azizi, Ylli Maloku, ndërsa përgjegjës i kampit është Ridvan Hashani.