STAG

Kosova kthehet me rezultate të shkëlqyeshme nga "Connect League"

 Gjate fundjaves eshte zhvilluar xhiro e dyte e liges rajonale "Connect Table Tennis Youth Regional Balkan League" ne Shkup te Maqedonise se Veriut.

Kosova ne "Connect Table Tennis Youth Regional Balkan League" eshte paraqitur ne dy grupmoshat, kadete dhe juniore ne dy gjinite nga:Kadet M - Blendi Hajdari dhe Rilind Gashi; Kadet F - Shega Hashani dhe Adea Babuni Junior M - Fatih Karabaxhaku dhe Aulon Bivolaku Juniore F - Alma Mehmeti dhe Jerina Rexhepi dhe Trajner - Rifat Rifati dhe Ridvan Hashani

Ne ndeshjet individuale Kosova u kthye me 3 vende te para:

Vendin e pare ne kategorine e kadeteve e zuri Shega Hashani

Blendi Hajdari zuri vendin e pare ne "Connect TT Youth Regional Balkan League" ne kategorine e kadeteve dhe

Fatih Karabaxhaku zuri vendin e pare ne "Connect TT Youth Regional Balkan League" ne kategorine e junioreve

Edhe ne garat ekipore Kosova poashtu ka pasur paraqitje te mire ne ligen rajonale per te rinje.

Keto rezultate te shkelqyeshme pasojne pas ndryshimit te strategjise se FPPK-se, ku gjithe fokusin e ka vednosur ne grupmoshat e reja.

Me shume foto nga ky aktivitet mund te ndiqni duke klikuar ketu.