STAG

Kosova luan kunder Serbise ne Itali

 Në kuadër të Kampionati mesdhetar për U15, i cili po mbahet ne Lignano të Italisë, Kosova ndan grupin me Serbinë, Italinë dhe Turqinë.

Kosovën në këtë kampionat do ta përfaqësojnë:

Lojtar: Jerina Rexhapi, Shega Hashani, Blendi Hajdari dhe Sylejman Çerkini;

Trajner: Yll Bislimi;

Refer: Bashkim Gashi.

Delegat: Nehat Çitaku