STAG

Kosova pjesëmarrëse në kampin zhvillimor të pingpongut për të rinjë

Perfaqesuesja e Kosoves ne pingpong eshte duke marrur pjese ne kampin zhvillimor per te rinje ne pingpong i cili po mbahet ne Pendik (Stamboll) te Turqise ku ne dy ditet e fundit te ketij kampi do te zhvillohen gara per grupmoshat e reja.

Ne kete kamp Kosova po perfaqesohet nga Maxhire Sojeva dhe Vlera Beqa se bashku me trajneret e tyre Ardian Lamaxhema dhe Bedri Hoti.

Suksese.