STAG

Kosova pjesëmarrëse në kampionatin e MTTU-së për U15

Selektori i përfaqësueses së Kosovës në pingpong Yll Maloku së bashku me ekipin U15 sot kanë udhëtuar për në Rimini të Italisë ku do të mbahet kampionati për U15 i organizuar nga Unioni Mesdhetar i pingpongut - MTTU (MEDITERRANEAN TABLE TENNIS UNION).

 

Në kategorinë e meshkujve Kosova do të përfaqësohet nga Adriatik Maloku dhe Anes Behluli, kurse në kategorinë e femrave nga Taibe Ruli.

 

 Ju dëshirojmë suksese.