STAG

Kreshnik Mahmuti dhe Alma Mehmeti kampion në Kampionatin Individual për U21

Sot në shkollën Tefik Çanga në Ferizaj u organizua Kampionati Individual për U21 (meshkuj dhe femra).

Ndeshjet u zhvilluan në një atmosferë sportive dhe gjithnjë duke zbatuar masat mbrojtëse anticovid. Për t'i shmangur kontaktet nga ora 10:00 deri në ora 12:30 u zhvilluan ndeshjet në kategorinë e femrave, ndërsa nga ora 13:00 filluan ndeshjet në kategorinë e meshkujve.

Pati mjaftë ndeshje interesante dhe me rivalitet, mirëpo në fund triumfuan favoritët.

Këto janë rezultatet përfundimtare :

Kategoria e femrave

1. Alma Mehmeti

2. Shega Hashani

3. Loresa Imeri

3. Bjondina Hasani

Kategotia e meshkujve

1. Kreshnik Mahmuti

2. Fati Karabaxhaku

3. Aulon Bivolaku

3. Blend Hajdari

Urime, suksese

FPPK