STAG

Kreshnik Mahmuti dhe Shega Hashani fitues të TOP 8 U21

Sot, 14/11/2021, në SHMU Tefik Qanga në Ferizaj u organizua TOP 8 për U21 më të mirë të Kosovës me ndeshje mjaft atraktive në të dy kategoritë, e nuk munguan edhe befasitë.

Në kategorinë e femrave sot dominoi Shega Hashani me asnjë humbje ndërsa e dyta foli Alma Mehmeti.

Në kategorinë e meshkujve dominoi Kreshnik Mahmuti me asnjë humbje ndërsa Blendi Hajdari befasoi Fatih Karabaxhakun për vendin e dytë.

 

Rezultatet finale për të dy kategoritë:

Pozita

Emri

Klubi

Fitore

Humbje

Pikë

1

Shega Hashani

Kpp Ahmet Hoxha Femrat

7

0

14

2

Alma Mehmeti

Kpp Drita Femrat

6

1

13

3

Lenë Osmani

Kpp Matkos pharm Dardania F

5

2

12

4

Leoresa Imeri

Kpp Vushtrria Femrat

4

3

11

5

Ariola Hajdari

Kpp Lidhja e Prizrenit Femrat

3

4

10

6

Bjondina Hasani

Kpp Matkos pharm Dardania F

2

5

9

7

Jerina Rexhepi

Kpp Ahmet Hoxha Femrat

1

6

8

8

Alma Hoxha

Kpp Ahmet Hoxha Femrat

0

7

7

 

 

Pozita

Emri

Klubi

Fitore

Humbje

Pikë

1

Kreshnik Mahmuti

Kpp Lidhja e Prizrenit

7

0

14

2

Blend Hajdari

Kpp Lidhja e Prizrenit

6

1

13

3

Fatih Karabaxhaku

Kpp Lidhja e Prizrenit

5

2

12

4

Anes Behluli

Kpp Ahmet Hoxha MK

4

3

11

5

Aulon Bivolaku

Kpp Vushtrria

3

4

10

6

Altin Muli

Kpp Vushtrria

2

5

9

7

Sylejman Çerkini, 2

Kpp Ahmet Hoxha

1

5

7

8

Llukman Beka

Kpp Vushtrria

0

7

7

Aktivitetet e Ardhshme

Në javën e ardhshme është paraparë organizimi i disa seminareve për ngritje të kapaciteteve të FPPK-së.