STAG

Kryetari i Komitetit Olimpik të Kosovës takoi delegacionin e FPPK-së dhe eksperten Katarzyna Kubas

Kryetari i Komitetit Olimpik të Kosovës, z. Ismet Krasniqi, sot me datën 01.02.23 ka pritur në takim delegacionin e Federatës së Pingpongut të Kosovës si dhe eksperten nga Federata Ndërkombëtare e Pingpongut, Katarzyna Kubas, njëherësh Udhëheqëse e Departamentetit për Zhvillim në ITTF, ku diskutuan rreth aktiviteteve që janë duke u zhvilluar këto ditë me qellim të ngritjes së kapaciteteve të trajnerëve si dhe mundësisë së përkrahjes së vazhdueshme për ngritje të kapaciteteve të trajnerëve dhe shpresave të Kosovës. 

Foto:  https://www.facebook.com/fppks/photos/pcb.6092144000848559/6092134960849463