STAG

Lignano të Italisë do të organizohet Kampionati mesdhetar për U15

 

Nga 24 deri më 27 mars në Lignano të Italisë do të organizohet Kampionati mesdhetar për U15 që do të zhvillojnë garat në sistemin ekipor të përzier, gara individuale për meshkuj dhe gara individuale për femra.

Kosovën në këtë kampionat do ta përfaqësojnë:

Lojtar: Jerina Rexhapi, Shega Hashani, Blendi Hajdari dhe Sylejman Çerkini;

Trajner: Yll Bislimi;

Refer: Bashkim Gashi.

Delegat: Nehat Çitaku